Információ a tanévkezdésről

2014.08.17 19:24

Tisztelt Tanítványunk, Kedves Szülők !

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy 2014. szeptember 3, szerdától órarend szerint kezdődnek a foglalkozások, edzések a Fordan Tánccentrumban. (Pécs, Batthyány u. 9/a).

A csoportbeosztást és az órarendet augusztus 26-tól mindenki megtalálja az új honlapunkon (www.fordantanccentrum.hu) valamint facebook oldalunkon.

A csoportbeosztásban minden tanítványunk név szerint megtalálja magát. Ezt mindenki jól nézze át, mert lehet, hogy 2014. szeptembertől tanítványunk más csoportba került. A csoportbeosztás egy tervezet, amely a tanévkezdés utáni 2 hétben még változhat. Ha valakinek gondja van a beosztással, kérem, mindenképp jelezze felénk.

Vannak olyan tanítványaink, akik a tanév zárása előtt pár héttel bejelentés nélkül „eltűntek”. Amennyiben ők ismét nálunk szeretnének táncolni, kizárólag a klub vezetőivel vegyék fel a kapcsolatot.

Kérem, hogy az órarend szerinti első órára kiskorú esetében lehetőség szerint Szülő is jöjjön el, hiszen minden tanévkezdéskor sok új információt mondunk el, és feltételezhetően Önnek is lesznek kérdései. Ekkor adjuk át a Fordan Tánccentrum Házirendjét és Tandíj - befizetési szabályzatát is. Ezúttal is tanévkezdéskor mindenkinek ki kell töltenie egy adatlapot, valamint aláírásával el kell fogadnia a házirendet és a befizetési szabályzatot.

Kérem, hogy az első órára hozzák magukkal a szeptemberi tandíjat. Sajnos ezúttal is rákényszerültünk egy minimális tandíj emelésre. (100.- Ft/hó)

      - a Rock ’n’ Roll Iskola és a Fashion Dance Klub növendékeinek tandíja 4.400.- Ft/hó

      - a Pécsi Fordan Sportegyesület tagdíja egységesen 4.300.- Ft/hó (kivétel minősített sportolók)

- Manó tornások tandíja 3.900.- Ft/hó

Tanítványunk megjelenésére feltétlenül számítunk, de kérem, ha valaki valamely oknál fogva abba szeretné hagyni a táncot, mindenképp jelezze felénk. További információk az első edzésen.