A Fordan Tánccentrum tánctermei

 

Az első termünk elnevezése Platina terem, mérete 85 m2, természetesen tükrös és parkettás. A fény természetes, körben ablakok, lehet szellőztetni, de ha kell mennyezeti ventillátort is tudunk használni. Az egész teremben központi fűtés van. Ebben a teremben hangfalakat, erősítőt és CD lejátszót használunk, de természetesen az erősítőhöz bármit tudunk csatlakoztatni.

 

 

A második termünk a Nagyterem, hiszen ennek a mérete 110 m2, természetesen tükrös és parkettás ez is. A terem különlegessége még a profi fénytechnika, ezt kisebb rendezvényeken szoktuk használni. A terem végén ablakok, ahol lehet szellőztetni, de mennyezeti ventillátorok is rendelkezésre állnak. A táncteremben központi fűtés van. Ebben a teremben hangfalakat, erősítőt és CD lejátszót használunk, de természetesen az erősítőhöz bármit tudunk csatlakoztatni.

 

 

A harmadik termünk a Databox terem, ennek a mérete 95 m2, természetesen tükrös és parkettás. Körben ablakok, természetes fény, jól lehet szellőztetni, de szükség esetén itt is mennyezeti ventillátorok állnak rendelkezésre. A teremben központi fűtés van. Ehhez a teremhez CD lejátszó és bluetooth-os hangdal van.

 

Termeink bérleti díja változó, elsősorban a terem méretétől és a bérlés gyakoriságától függ kb. 2.500.-  4.000.- Ft/óra.

 
 

A RECEPCIÓ ÉS A TÁRSALGÓ

 
 
 

...és ahol a táncosok is várakozhatnak, a közösségi tér !